AFAS met Tempo koppelen?

Kies voor efficiëntie. Combineer planning en HRM-data.

AFAS koppeling met Tempo

Koppel AFAS aan Tempo voor een efficiënte planning en urenregistratie. Tempo is onderdeel van het IT-taakmanagementsysteem Jira. Via Tempo is het mogelijk om de gewerkte tijd aan een bepaald ticket of project te kunnen meten. Door dit met AFAS te koppelen, kies je voor een efficiënt proces van planning tot facturatie. 

Tempo dashboard zorgt voor inzicht

Tempo is gekoppeld aan Jira. Het is mogelijk om gewerkte tijd aan een project of ticket in te vullen. Later kan teruggekeken worden hoeveel tijd iets heeft gekost. Door te koppelen met AFAS krijg je een handig Tempo dashboard, waarin je planning en HRM-data gecombineerd worden. personeelsdata en planning bij elkaar.

Maak planning en gewerkte tijd inzichtelijk

Door Tempo te koppelen is makkelijker te zien hoe efficiënt er wordt gewerkt. Deze data is ook automatisch te verwerken met andere systemen. Zo hoef je dus maar op één plek je data in te voeren. Dit betekent minder administratief werk en minder kans op fouten.

Handig dashboard

Bij de koppeling tussen Tempo en AFAS krijg je gelijk een handig dashboard. Dit dashboard biedt onmisbare inzichten in je HR- en planningsgegevens. Leg bijvoorbeeld je loonkosten en planning naast elkaar. Zo trek je snel waardevolle conclusies over de efficiëntie van je team doormiddel van Paralax.
tempo-koppeling

AFAS en Business Intelligence specialist

Salure is al jaren partner van AFAS en maakt handige koppelingen tussen verschillende systemen en AFAS. Dit doen we met onze software SalureConnect. Dit is een Business Intelligence-platform dat gegevens realtime weergeeft en nieuwe, waardevolle informatie levert. Dankzij goede data analyse en een overzichtelijk dashboard maak je beslissingen op basis van actuele data.

Hoe koppelen wij Tempo?

Je maakt samen met onze business intelligence specialist een opzet voor de dashboards om zo duidelijk mogelijk overzicht te krijgen. Deze dashboards zijn toepasbaar voor dagelijks gebruik én bieden belangrijke informatie voor het management.

1. We koppelen AFAS en Tempo aan SalureConnect om de data uit de systemen te halen.

                     

2. Vervolgens transformeren we de data tot één formaat. Zo kun je deze vergelijken.

3. We visualiseren de enorme hoeveelheden data in begrijpelijke dashboards.   

     

4. We zorgen ervoor dat Tempo en AFAS in real-time gesynchroniseerd blijven.

            

5. De synchronisatie blijft gewaarborgd dankzij active alerting en monitoring.

tempo-dashboard
tempo-koppeling-dashboard

Houd eenvoudig zelf de controle

Je beheert de koppeling tussen AFAS en Tempo eenvoudig zelf op ons platform SalureConnect. Met de task scheduler heb je 100% controle over de taken die de koppeling uitvoert:

  1. Progress tracking: zie per taak wat deze doet, wanneer deze draait en het laatste resultaat.
  2. Logs: je hebt zeer gedetailleerd inzicht in welke data is doorgestuurd, welke delen zijn gefaald en hoelang alles heeft geduurd.
  3. Monitoring dashboards: zie in één oogopslag hoe vaak taken succesvol zijn uitgevoerd, met fouten zijn uitgevoerd of volledig zijn gefaald.
 

AFAS koppelen met Tempo?

Interesse in een koppeling met Tempo? Laat een adviseur van Salure vrijblijvend kennis maken en advies geven.

20211104 Salure PaulVanHengelen 12210 400 1 1 1 - Tempo

Wij bellen je terug


Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community