AFAS met Toggl koppelen?

Kies voor efficiëntie en inzicht met onze standaard koppeling.

AFAS koppeling met Toggl

Toggl is een applicatie voor het bijhouden van tijd. Zodra je met iets start, activeer je Toggl. Zodra je klaar bent, stop je de applicatie. Toggl is te combineren met Tempo en Jira, waardoor heel goede tijdsplanning en vastlegging mogelijk is.

Nauwkeurig tot op de minuut

Toggl zorgt ervoor dat het bijhouden van de tijd die Tempo in Jira registreert, ook exact wordt ingevoerd. Dit scheelt handmatig invoeren en de tijdsregistratie gaat automatisch waardoor het risico op fouten wordt verminderd. Met het handige Toggl dashboard in SalureConnect krijg je direct inzicht in je tijdsplanning.

Combineer data voor meer inzicht

Toggl is te koppelen met verschillende andere systemen waardoor alle data bij elkaar meer informatie oplevert. De experts van Salure geven je advies hoe dit goed te combineren is met andere systemen.

AFAS koppelingen met jarenlange ervaring

Handige koppelingen tussen verschillende systemen en AFAS maken wij al jarenlang. Hiervoor gebruiken wij onze eigen software SalureConnect. Wanneer een grote hoeveelheid informatie in verschillende systemen aanwezig is, kost het vaak veel tijd om nieuwe gegevens of wijzigingen in te voeren. Wij koppelen AFAS Profit met Toggl, zodat invoer en controle automatisch gebeuren. Door data uit Toggl met AFAS te koppelen, maak je optimaal gebruik van de beschikbare informatie binnen je organisatie.

toggl-koppeling

Toggl dashboard

Binnen SalureConnect kun je dashboards helemaal naar eigen wens invullen. Wil je de data van de afgelopen maand, het afgelopen jaar of de afgelopen 5 jaar terug zien? Het kan allemaal. Zo selecteer je ook eenvoudig op locatie, afdeling of competentie. De combinaties hierin zijn eindeloos. Wij denken graag met je mee.

Zo bouwen wij het Toggl dashboard

Je maakt samen met onze business intelligence specialist een opzet voor de dashboards om zo duidelijk mogelijk overzicht te krijgen. Deze dashboards zijn toepasbaar voor dagelijks gebruik én bieden belangrijke informatie voor het management.

1. We koppelen AFAS en Toggl aan SalureConnect om de data uit de systemen te halen.

                     

2. Vervolgens transformeren we de data tot één formaat. Zo kun je deze vergelijken.

3. We visualiseren de enorme hoeveelheden data in begrijpelijke dashboards.   

     

4. We zorgen ervoor dat Toggl en AFAS in real-time gesynchroniseerd blijven.

            

5. De synchronisatie blijft gewaarborgd dankzij active alerting en monitoring.

toggl-dashboard
toggl

Toggl koppeling zelf beheren? Geen probleem.

Je beheert de koppeling tussen AFAS en Toggl eenvoudig zelf op ons platform SalureConnect. Met de task scheduler heb je 100% controle over de taken die de koppeling uitvoert:

  1. Progress tracking: zie per taak wat deze doet, wanneer deze draait en het laatste resultaat.
  2. Logs: je hebt zeer gedetailleerd inzicht in welke data is doorgestuurd, welke delen zijn gefaald en hoelang alles heeft geduurd.
  3. Monitoring dashboards: zie in één oogopslag hoe vaak taken succesvol zijn uitgevoerd, met fouten zijn uitgevoerd of volledig zijn gefaald.
 

Toggl dashboard nodig?

Interesse in een koppeling met Toggl? Maak vrijblijvend kennis met een adviseur van Salure en krijg advies op maat. 

20211104 Salure PaulVanHengelen 12210 400 1 1 1 - Toggl

Wij bellen je terug


Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community