AFAS internationaal inzetten?

Maak AFAS InSite en OutSite in alle talen beschikbaar met onze handige vertaalmodule.

Zet AFAS internationaal in

Kies voor internationaal gestandaardiseerde HR-processen in AFAS. De internationale AFAS-oplossingen van Salure geven overzicht, efficiëntie en gebruikersgemak wereldwijd. 

✔ AFAS in elke taal beschikbaar

Van Arabisch en Chinees tot Spaans: met de vertaalmodule voor InSite zet AFAS nu écht internationaal in. Vertaal InSite en OutSite in elke gewenste taal en beheer de vertalingen zelf. Dat maakt de internationale HR-administratie een stuk makkelijker!

✔ Overzicht in alle landen

Door AFAS te koppelen met SalureConnect houd je op één plek het overzicht over alle HRM- en payrolldata. Zo heb je toegang tot managementinformatie op internationaal niveau.

✔ Koppelen met lokale loonverwerkers

Integreer je HRM-systeem van AFAS met lokale loonverwerkers in het buitenland. Zo heb je (bijna) geen omkijken meer naar de internationale salarisadministratie, terwijl alle medewerkers gebruik maken van hetzelfde HRM-systeem.

AFAS-internationaal

Download voordelenkaart

Ontdek alle voordelen en actuele prijsinformatie van de AFAS Translate plugin.

✔ Alle voordelen op één rij;
✔ Handig om te delen met collega's;
✔ Inclusief prijsinformatie.

Maak AFAS toegankelijk voor ál je medewerkers

De AFAS vertaalmodule is de snelste manier om je HRM-systeem toegankelijk te maken voor collega’s in of uit het buitenland die geen Nederlands spreken. Bovendien ben je niet beperkt tot de standaard AFAS-talen zoals Duits, Engels en Frans. Of het nu Spaans, Italiaans, Chinees of Russisch is: alles is mogelijk.

Talen toevoegen en wijzigen

Voer de vertalingen zelf in of laat ze door een vertaalbureau vertalen en in AFAS importeren.

 

De talen worden direct zichtbaar in de AFAS-omgeving. Gebruikers kiezen vervolgens zelf hun eigen taal. Dezelfde InSite-omgeving kan per medewerker in een andere taal worden weergegeven. 

 

 

 

Beheer alle vertalingen zelf

Met deze module ben je onafhankelijk van online vertaalmachines en er wordt geen data naar externe partijen verstuurd. Vertalingen zijn alleen van jou en je beheert deze zelf.

Je kunt de vertalingen dus precies naar wens instellen. Wil je verzuim bijvoorbeeld liever geen Sickness, maar Sick leave noemen? Hier heb je nu zelf volledig de controle over.   

Snel de juiste tekst op de juiste plek

De vertaalmodule vertaalt teksten niet woord voor woord, maar hele zinnen tegelijk. Zo ben je verzekerd van goed lopende teksten.

Doordat je de vertalingen centraal beheert in de beheermodule, hoef je de vertalingen maar op één plek bij te houden. Staat de vertaling in de beheermodule goed? Dan weet je zeker dat overal in AFAS diezelfde vertaling gebruikt wordt. 

AFAS internationaal inzetten?

Kies voor je internationale salarisadministratie voor de zekerheid van Salure:

✔ Tijdwinst door uitbesteden salarisadministratie;
✔ Altijd transparantie over je administratieve processen;
✔ Schaalvoordeel.

Één internationaal HRM- en Payroll-systeem

Internationaal ondernemen vraagt om internationaal gestandaardiseerde HR-processen. Met de e-HRM software van AFAS automatiseer je grensoverschrijdend de administratieve werkzaamheden. Door AFAS te koppelen aan lokale loonverwerkers, krijg je inzicht met tientallen HR-dashboards op nationaal en internationaal niveau.

Kijk het webinar over HR en Payroll in Duitsland terug en krijg antwoord op al je vragen:

 

  • Hoe krijg ik inzicht in mijn Duitse payroll en HR-administratie? 
  • Met welke wet- en regelgeving moet ik in Duitsland rekening houden?
  • Hoe integreer ik gegevens van Duitse payroll providers in AFAS?

Zet je AFAS HRM-systeem grenzeloos in

 Door het HR-systeem van AFAS te koppelen met SalureConnect, vind je actuele informatie van alle medewerkers wereldwijd in één systeem. SalureConnect rekent salarissen om naar één valuta en geeft inzicht in de internationale data in gebruiksvriendelijke dashboards. Dankzij automatische controles en handige koppelingen met lokale loonverwerkers, heb je geen omkijken meer naar de internationale salarisadministratie.

FAQ

AFAS is standaard beschikbaar in de talen Duits, Frans, Engels en Vlaams. Maar met onze vertaalplugin ben je niet meer beperkt tot deze talen. Van Spaans tot Chinees: elke taal is snel en eenvoudig toe te voegen.

Met onze handige handleiding implementeer je zelf snel de AFAS Translate plugin. Daarbij zorgt Salure ervoor dat alles binnen 10 dagen technisch gereed staat. Je kunt dus (bijna) meteen aan de slag!

Veel bedrijven werken met AFAS in Nederland, terwijl vestigingen in het buitenland met een ander systeem werken. Dat maakt het uitvoeren van controles en rapportages lastig. Door AFAS internationaal in te zetten, ervaar je de voordelen van AFAS Profit nu ook in het buitenland. Je weet precies hoeveel workflows er open staan, hoeveel mensen er overal in dienst zijn en wat de loonkosten zijn.

Doordat AFAS veel flexibiliteit biedt, ben je als organisatie zelf meer in controle over je HR-processen wereldwijd. Bestaande internationale HRM-oplossingen uit het buitenland zijn vaak lastiger op maat te maken en een stuk prijziger.

SalureConnect brengt al je internationale HR- en payroll-informatie samen in handige dashboards, voert direct controles uit en wisselt data uit tussen je systemen. Het is hét centrale punt dat inzicht en overzicht biedt over je complete internationale HR-administratie.

Wil je AFAS niet alleen vertalen, maar ook afstemmen op buitenlandse wetgeving en valuta? Salure ondersteunt je van A tot Z bij je internationale AFAS-implementatie:

 

Opzetten en inrichten

  • Wij richten AFAS zo in dat je de juiste landspecifieke velden hebt voor je HR- en salarisadministratie;
  • Wij koppelen AFAS met lokale payrollproviders in verschillende landen;

 

Controleren

  • Ons partnernetwerk kent de lokale wet- en regelgeving. Hierdoor voldoet je administratie altijd aan de wet- en regelgeving in het desbetreffende land;
  • Wij zetten de internationale HR- en payroll-dashboards voor je klaar;

 

Uitvoering

  • Coördinatie van de salarisverwerking;
  • De gegevens die je in AFAS invoert, schieten we door naar lokale loonverwerkers die de salarissen betaalt. Vervolgens halen we deze data weer op om te vergelijken met de data in AFAS. Dit doen we met ons platform SalureConnect. 

Onze klanten aan het woord

Klik op de foto’s en ontdek de ervaringen van KFC (Collins Foods), ALDI en Swapfiets:

Onze klanten aan het woord

Zet AFAS internationaal in!

Ontdek de internationale mogelijkheden van AFAS. Onze experts geven je graag een kijkje in de software. 

Laat je gegevens achter en we bellen je terug.

20211104 Salure PaulVanHengelen 12210 400 1 1 1 - AFAS internationaal