Branche internationaal
Onderwijsadministratie
Onderwijs

Salure ondersteunt het onderwijs met software en dienstverlening.

Salure ondersteunt het onderwijs met software en dienstverlening.

Salure ondersteunt het onderwijs met software en dienstverlening.

Onderwijsadministratie uitbesteden?

Salure ondersteunt het onderwijs met software en dienstverlening.

Salure ondersteunt het onderwijs met software en dienstverlening.

Kies voor kwaliteit en zekerheid. Bij Salure is je administratie altijd in goede handen.

Experts in onderwijsadministratie

Je onderwijsadministratie uitbesteden of meer inzicht nodig? Onze experts bieden een oplossing op maat.

HR- en salarisadministratie uitbesteden

Bespaar tijd én geld door je HR- of salarisadministratie uit te besteden. Verschillende scholen en onderwijsinstellingen door heel Nederland vertrouwen al op onze diensten en oplossingen. Onze specialisten houden rekening met actuele wetgeving en beschikbare regelingen. Zo zorgen ze proactief dat je onderwijsadministratie gebruikt maakt van deze regelingen en altijd up-to-date is. 

 

Onderwijsadministratie dashboards

Breng data uit je systemen samen voor meer inzicht. Denk aan je HR- en salarisadministratie, maar ook aan leerlingvolgsystemen of roosteradministratie. Met het Business Intelligence platform SalureConnect krijg je snel inzicht in grote hoeveelheden data. In een oogopslag zie je bijvoorbeeld dat de leerlingen van 4 havo slecht presteren op aardrijkskunde, of je daarvoor extra lessen kunt inplannen en zo ja, met welke leerkracht en wanneer.

 

Onderwijsmanagement data

Ook voor het management is de data beschikbaar. Via slimme dashboards zien zij in één oogopslag hoe het ervoor staat. Een goed dashboard geeft de directie de mogelijkheid om te filteren, algemeen, op locatie of op vakgebied. Geen uitgebreide Excel-bestanden met cijferlijsten dus. Door een koppeling te maken tussen de systemen, staat alles slim bij elkaar. Ook docenten hoeven geen informatie meer over te typen. Alles staat overzichtelijk in één systeem.

 

Vervangers slim inplannen

Op zoek naar een invallende docent? Met onze Vervangingstool zie je snel en eenvoudig welke vervanger beschikbaar en bevoegd is, of de vervanger al eerder heeft gewerkt en welke wet- en regelgeving van toepassing is. Na het inplannen zie je hoeveel uur de vervanger heeft ingevallen en wat je kunt verwachten qua facturatie. Koppel de Vervangingstool met andere systemen voor extra efficiëntie.

Besteed je administratie uit

Vul je gegevens in en wij bellen je binnen één uur terug.

Besteed je onderwijsadministratie uit aan Salure:
  • Verlaag je kosten;
  • Onze specialist staat klaar voor vragen;
  • De continuïteit is geborgd;
  • Wij kunnen binnenkort van start gaan.
Bel mij terug
Salure salarisadministratie

Onze klanten aan het woord

Blije klanten maken ons gelukkig. Lees wat zij over ons zeggen.

Waarom kiezen voor Salure

Door de vele (verlof)regelingen zijn er stapels administratie in het onderwijs. Salure neemt razendsnel de HR- of salarisadministratie over of springt in waar nodig.

Een vast contactpersoon

Bij Salure krijg je een vast contactpersoon die voor jouw organisatie de salarisadministratie verzorgt. Zo heb je altijd een vast aanspreekpunt en zijn de lijnen kort. Op de achtergrond vinden er verschillende controles plaats, zodat de kwaliteit gegarandeerd is.

 

Jarenlange AFAS partner

Salure is al jaren partner van AFAS. De specialisten van Salure zijn niet alleen AFAS experts, maar hebben ook ervaring met verschillende branches en werkgebieden. Hierdoor is het mogelijk om iedere organisatie op maat te helpen.

 

Gecertificeerde experts

Je gegevens zijn in goede handen bij Salure. Onze procedures zijn vastgelegd volgens het ISAE 3402 type 1 en 2 certificaat. Ook hebben we al onze data goed beveiligd, wat is vastgelegd volgens het ISO 27001 certificaat.

 

Daarnaast zijn onze salarisadministrateurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wet- en regelgeving. Zo ben je altijd verzekerd van een goede dienstverlening.

 

Slimme software en technologie

Wij zijn ambitieus en lopen graag voorop in de markt. Door onze kennis te combineren met de slimme software van AFAS bieden we je een stabiel en betrouwbaar softwarepakket. Daarnaast hebben we ook onze eigen software ontwikkeld; SalureConnect. Deze software koppelt AFAS en andere systemen, waardoor je eenvoudig inzicht in je data krijgt in slimme dashboards.

Download de brochure onderwijsadministratie

Salure is betrouwbaar en denkt met je mee.

Salure garandeert zekerheid:
  • Salarisadministratie deels of volledig uitbesteden;
  • Vervangers slim inplannen met de Vervangingstool;
  • Inzicht met ons Business Intelligence-platform SalureConnect.
Download brochure
Regas AFAS koppeling

Maak nu een afspraak met onze adviseur

Snel een beslissing nemen over je onderwijsadministratie? Onze adviseur maakt een voorstel op maat.

Met hun uitgebreide kennis en jarenlange ervaring, nemen onze experts je administratie zo over. Continuïteit van het proces is gewaarborgd en jij bent ontzorgd!

Neem contact op
Advies contact
NPS score Salure

Salure behaalt NPS van 27

Onze klanten hebben ons beoordeeld! We zijn erg blij met een Net Promoter Score van 27. Lees verder en ontdek wat onze klanten over ons zeggen.