Jouw routekaart
naar internationaal
HR-succes met AFAS.

Moeiteloos navigeren door het internationale HR-landschap? Kijk dit webinar dan direct terug!

kaart afas internationaal - Webinar: Routekaart naar internationaal HR-succes

Checklist voor je internationale HR strategie in 2024

Gratis webinar met AFAS en Salure - kijk het terug

Verlofaanvragen afhandelen, declaraties goedkeuren en loonkosten inzien… zodra je de grens overgaat, wordt HR en salarisbeheer complex. Krijg tijdens dit gratis webinar een checklist waarmee je al deze uitdagingen in kaart brengt én overwint in 2024.

De grootste uitdagingen van een internationale administratie zijn het borgen van de medewerkerstevredenheid en kostenbesparing. Dit komt niet alleen door verschillende regelgevingen en belastingstelsels, maar ook door andere systemen en manieren van werken. Om succesvol door het internationale HR-landschap te navigeren, is een duidelijke routekaart essentieel.

Met concrete stappen, essentiële inzichten in wetgeving, systeeminrichting, en praktische tools voor declaraties, verlof en rapportages, leer je tijdens dit webinar hoe je je internationale administratie 100% onder controle krijgt. Ook zie je aan de hand van de Neways praktijkcase hoe je je HR-strategie tegelijkertijd robuust én flexibel opzet, zodat je met gemak elke uitdaging aangaat. 

Waarom je dit webinar niet wilt missen:

✔ 3 modellen voor effectieve internationale HR: Leer 3 modellen om je internationale HR effectief te organiseren;

✔ Internationaal netwerk & garanties: Krijg inzicht in hoe je profiteert van een uitgebreid internationaal netwerk en solide garanties voor je HR-processen; 

✔ Afstemmen van wetgeving & systeeminrichting: Ontdek onze geheimen achter efficiënte systeeminrichtingen, declaraties, verlofregelingen en meer;

Krijg insider tips uit de praktijk van Neways: Luister naar HR-experts bij Neways en hoe zij hun internationale HR hebben verbeterd met AFAS;

Inzicht in rapportages: Ontdek hoe je werknemers betrokken houdt en slim inzicht krijgt in internationale loonkosten.

 

Ben je klaar om je internationale HR-strategie naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je dan snel in voor dit gratis webinar en navigeer moeiteloos door het internationale HR-landschap.

Sprekers

Jaco rond - Webinar: Routekaart naar internationaal HR-succes
Dion Rond - Webinar: Routekaart naar internationaal HR-succes
Arthur Rond - Webinar: Routekaart naar internationaal HR-succes

Jaco van Hengel

Jaco werkt al 14 jaar samen met AFAS. De laatste 7 jaar ligt zijn focus op AFAS HR voor internationale bedrijven. Hij kan je als geen ander meenemen in oplossingen voor wereldwijde payrollintegratie. Grip krijgen op internationale processen en loonkosten staan bij hem voorop.

Dion Zeck

Het dagelijks werk van de HR-professional leuker maken en administratieve processen laten verdampen door automatisering. Dat is de drijfveer van Dion, al sinds 2006 salesmanager bij AFAS. Met veel enthousiasme adviseert hij bedrijven om ook in het buitenland optimaal te profiteren van geautomatiseerde workflows. 

Arthur Nieland

Arthur is fan van processen automatiseren en al 5 jaar met plezier werkzaam bij AFAS. Daarin houdt hij een focus op HRM & Payroll voor de zakelijke markt. Eén van de belangrijkste doelstellingen? Internationale organisaties slim automatiseren met één internationaal platform.

Praktische info

  • Wanneer: woensdag 15 mei 2024
  • Hoe laat: 14:00 – 14:30 uur
  • Waar: Online webinar

Dit webinar wordt mogelijk gemaakt door:

AFAS koppeling
neways 215 215 - Webinar: Routekaart naar internationaal HR-succes
- Webinar: Routekaart naar internationaal HR-succes

Praktische info

  • Wanneer: woensdag 15 mei 2024
  • Hoe laat: 14:00 – 14:30
  • Waar: Online webinar

Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community