AFAS in Duitsland

Aan de slag met AFAS in Duitsland? Ga succesvol de grens over met Salure!

AFAS in Duitsland implementeren?

De Duitse HR- en salarisadministratie net zo makkelijk maken als de Nederlandse? Kies voor een zorgeloze implementatie van AFAS in Duitsland met de hulp van Salure.

AFAS lokaal afgestemd

In Duitsland heb je niet alleen te maken met een andere taal, maar ook met andere wet- en regelgeving. Daar  houden wij rekening mee bij het inrichten van je Duitse AFAS-omgeving. Voorbeelden zijn de Duitse Kirchensteuer en Steuerklassen. Medewerkers in Duitsland gebruiken AFAS InSite in hun eigen taal, terwijl de administratie ten alle tijden voldoet aan de Duitse wetgeving.

Lees meer over de salarisadministratie in Duitsland.

Koppel AFAS met Duitse loonverwerkers

Controleer en beheer actuele salarisinformatie op één plek door AFAS te koppelen met je lokale Duitse loonverwerker. Wij zorgen dat gegevens automatisch worden uitgewisseld. Zo heb je altijd grip op je Duitse HR- en salarisadministratie. 

Inzicht in de HR- en salarisadministratie in Duitsland

Combineer data uit verschillende landen in één overzichtelijk dashboard met je KPI’s. Je vergelijkt in een oogopslag bijvoorbeeld je Nederlandse HRM-data met Duitse HRM-data. Zo krijg je zicht op belangrijke stuurinformatie en inzicht in bijvoorbeeld verzuim, loonkosten en contracten. 

Wil je AFAS in Duitsland in gaan zetten? Wij denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Swapfiets AFAS duitsland

Swapfiets over Salure

“Wetgeving is altijd complex en in het buitenland is het zonder specifieke HR-kennis van het land nog lastiger om dat direct goed te doorgronden. Daarom werken wij samen met lokale partners en Salure. Op eigen kracht was het ontcijferen van HR-wetgeving ons nooit gelukt.”

Succesvol ondernemen in Duitsland met AFAS

Internationaal ondernemen vraagt om slimme automatiseringsoplossingen. Daarom koos Swapfiets bij de uitbreiding naar Duitsland voor de internationale HRM-oplossing van AFAS en Salure.

Samen met de internationale consultants van Salure van werd het Duitse HR-landschap in kaart gebracht. Dit werd vervolgens vertaald in werkende automatiseringsoplossingen. Inmiddels is het AFAS HRM-systeem succesvol geïmplementeerd en gaat Swapfiets ook ook de payroll in Duitsland automatiseren. Zo wordt er efficiënter uitbetaald en is de HR-afdeling minder tijd kwijt aan de administratie. 

On-demand webinar: Met AFAS en Salure de grens over

Heeft je organisatie vestigingen in Duitsland en werk je met AFAS? Kijk dan ons on-demand webinar. Onze experts vertellen je in 30 minuten alles wat je moet weten om je HRM-systeem succesvol in Duitsland in te zetten.

Kijk het gratis webinar terug en krijg antwoord op al je vragen:

 
  • Hoe krijg ik inzicht in mijn Duitse payroll en HR-administratie? 
  • Met welke wet- en regelgeving moet ik in Duitsland rekening houden?
  • Hoe integreer ik gegevens van Duitse payroll providers in AFAS?

AFAS in Duitsland implementeren?

Wij denken graag met je mee. Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Advies AFAS Duitsland

Wij bellen je terug


Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community