Salarisadministratie

Salure ondersteunt en ontzorgt op het gebied van uw salarisadministratie, HR en implementatie van AFAS.

Salure ondersteunt en ontzorgt op het gebied van uw salarisadministratie, HR en implementatie van AFAS.

Salure ondersteunt en ontzorgt op het gebied van uw salarisadministratie, HR en implementatie van AFAS.

Salarisadministratie uitbesteden

Werk samen met een specialist en bespaar tijd en geld.

Werk samen met een specialist en bespaar tijd en geld.

Bij onze experts is jouw salarisadministratie in goede handen. Zo bespaar je tijd én geld.

Slider

Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden? Of je het nu volledig wilt uitbesteden of alleen controle nodig hebt: Salure heeft een oplossing die bij jouw organisatie past.

Waarom de salarisadministratie uitbesteden

Het uitbesteden van de salarisadministratie biedt voordelen voor elk type organisatie. Van zorg tot onderwijs en van verkoop tot dienstverlening. Je bespaart veel tijd en moeite, en het is vaak kosten-efficiënter. En wat gebeurt er als je salarisadministrateur ziek wordt? De salarisadministratie uitbesteden is een slimme oplossing.

 

Bespaar tijd en kosten

Bespaar tijd en kosten door je salarisadministratie over te laten aan onze experts. Zo kan de HR-afdeling zich richten op het personeel en weet je zeker dat elke medewerker de juiste loonstrook krijgt.

 

ISO 27001ISAE 3402 certificaat

Gecertificeerde experts

Je gegevens zijn in goede handen bij Salure. Onze procedures zijn vastgelegd volgens het ISAE 3402 type 1 en 2 certificaat. Ook hebben we al onze data goed beveiligd, wat is vastgelegd volgens het ISO 27001 certificaat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede dienstverlening.

 

Altijd actueel en efficiënt

Onze salarisadministrateurs zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wet- en regelgeving. Deze verandert namelijk continu. De administrateurs combineren hun kennis met slimme software van AFAS én van Salure zelf: dé formule voor een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige salarisadministratie. Meer weten? Neem contact met ons op voor advies op maat.

Download de brochure

Salarisadministratie uitbesteden? Ontdek alle voordelen.

Kies voor de zekerheid van Salure:
  • Tijdwinst, dankzij onze deskundige salarisadministrateurs;
  • Transparante en digitale processen;
  • Hoe meer loonstroken, hoe voordeliger uitbesteden is.
Download brochure
Salarisadministratie uitbesteden

Onze klanten aan het woord

Blije klanten maken ons gelukkig. Lees wat zij over ons zeggen.

Samen slim vooruit met Salure

Besteed de salarisverwerking uit aan Salure voor kwaliteit en kostenefficiëntie. Ons geheim? Een unieke combinatie van goed samenwerken en slimme software.

Vastgelegde processen en kennisdeling

Salure werkt volgens vastgelegde processen. Nieuwe informatie uit het vakgebied en updates van AFAS Profit delen we met elkaar. Zo zorgen we dat het team van salarisadministrateurs altijd hun vakkennis op peil houdt.

 

Korte lijnen en controles

De salarisadministratie uitbesteden bespaart tijd en kosten. De HR-afdeling richt zich op het contact met de medewerkers, terwijl zij op de achtergrond met Salure werken. Je krijgt een vast contactpersoon die voor jouw organisatie de salarisadministratie verzorgt. Zo heb je altijd een vast aanspreekpunt en zijn de lijnen kort. Op de achtergrond vinden er verschillende controles plaats tussen verschillende salarisadministrateurs. Zo blijft onze kwaliteit hoog.

 

Slimme software en technologie

Wij zijn ambitieus en lopen graag voorop in de markt. Door onze kennis te combineren met de slimme software van AFAS bieden we je een stabiel en betrouwbaar softwarepakket. Salure heeft zelf SalureConnect ontwikkeld. Deze software koppelt AFAS en andere systemen. Hier zijn ook data analyse en slimme dashboards aan toegevoegd.

 

Samenwerken staat voorop

Salure werkt in teamverband. Besteed je de salarisadministratie uit? Dan krijg je beschikking over een vast, vertrouwd contactpersoon, een team salarisadministrateurs en onze slimme software. Zo garanderen we kwaliteit. Ons doel is een dienstverlening die jouw verwachtingen overtreft. Door samen te blijven kijken wat beter kan, zorgen we voor een goed geoliede samenwerking. De salarisadministratie uitbesteden is zowel voor jou als voor Salure “samen slim vooruit“.

Uitbesteden is voordeliger dan zelf doen

Vul je gegevens in en wij bellen je binnen één uur terug.

Geen zorgen meer dankzij de service van Salure:
  • De continuïteit van de salarisadministratie is geborgd;
  • Bespaar tijd door Salure je secundaire proces te laten verzorgen;
  • Vertrouw op de expertise van een team dat hier dagelijks aan werkt;
  • Je contactpersoon staat klaar voor vragen.
Bel mij terug
Salarisadministratie Salure

Salarisadministratie op maat

Wij bellen snel terug en denken met je mee. Samen slim vooruit!

Iedere organisatie heeft een andere salarisadministratie. HR-administratie zelf doen en salarisadministratie uitbesteden? Werk samen met Salure.

Bel mij vandaag terug
Advies contact bel terug salarisadministratie uitbesteden consultancy proces optimalisatie lean

Schrijf je in voor het webinar