Salarisadministratie

Uitbesteden salarisadministratie

Kiest u ervoor om de salarisadministratie uit te besteden of wilt u zich oriënteren op de voordelen van uitbesteding? Salure biedt u kwaliteit, continuïteit en uitstekende service. U bepaalt zelf de scope van de dienstverlening. Door onze werkwijze en sterke betrokkenheid geven wij u het gevoel dat Salure het verlengstuk is van uw eigen bedrijf. Wij bieden bedrijven wat zij verdienen: professionele aandacht en een uitstekende salarisadministratie.

Lees meer

Controle van de salarisadministratie

Als u kiest voor de maandelijkse controle van uw salarisadministratie door Salure, dan voert u zelf de salarisverwerking, maar heeft u wel de kwaliteitsgarantie van een expert. Onze professional verricht eens per maand een audit op de output. Salure onderscheidt zich in de markt door het bieden van hoge kwaliteit en klantgerichtheid. Voert u op dit moment uw salarisadministratie zelf, maar is de continuïteit en kwaliteit niet (volledig) geborgd? Onze oplossing biedt u die zekerheid wel!

Lees meer

Borging van de continuïteit

De continuïteit van uw kan u veel zorgen opleveren - denk alleen al aan ziekte of vakantie van uw salarisadministrateur. Wilt u de garantie hebben dat de salarisadministratie altijd geborgd is? Kies dan voor het unieke concept van Salure: de continuïteitsborging. Welke voordelen biedt Salure u dan met de borging van de salarisadministratie? Een moeiteloze overdracht van de salarisadministratie binnen 48 uur; deskundigheid en ervaring op het gebied van salarisadministraties op het moment dat u het nodig hebt; inzet van administrateurs van Salure niet langer dan u noodzakelijk vindt.

Lees meer

Internationale salarisadministratie

Salure biedt u één centraal aanspreekpunt voor uw salarisverwerking waarbij al uw (internationale) vraagstukken professioneel en klantgericht worden afgehandeld. Wij regelen al uw wettelijke verplichtingen, zodat u uw aandacht volledig op het ondernemen kunt richten.

Lees meer
Brochures

Informatie over het uitbesteden van de salarisadministratie.

Download de brochure
Wij bellen u op!

Wilt u door ons terug gebeld worden, klik hier op bel mij terug.

Bel mij terug