Een duik in de wereld van Profit 3

Profit 3 zit vol nieuwe mogelijkheden die het werk een stuk eenvoudiger maken. HR-processen worden sneller en makkelijker, en jij kunt je weer focussen op wat echt belangrijk is: je mensen. Laten we eens kijken naar de Quick Wins van Profit 3 die je direct kunt inzetten, én een must-have functionaliteit die je absoluut niet wilt missen.

Quick Win 1: Afgekeurde taken direct aanpassen

Ken je dat? Je krijgt een taak afgekeurd en moet weer helemaal terug om de juiste knop te vinden om aanpassingen te doen. Dat hoeft niet meer! In Profit 3 kun je een afgekeurde taak direct openen op de aanpassen-pagina. Dit bespaart je niet alleen onnodige klikken, maar zorgt er ook voor dat je alle benodigde informatie, zoals toelichtingen, reacties en workflowacties, op één plek hebt. Voor nu is deze functie beschikbaar bij eigen dossieritems en bij het beoordelen van sollicitanten.

Afgekeurde taak direct aanpassen - Een duik in de wereld van Profit 3

Quick Win 2: Informatiebolletjes bij velden

Met Profit 3 blijven pagina’s schoon en overzichtelijk dankzij de informatiebolletjes. Deze bolletjes maken duidelijk dat er extra informatie beschikbaar is, zonder dat je meteen wordt overladen met tekst die je misschien niet nodig hebt. Alleen wanneer je het bolletje aanklikt, krijg je de aanvullende informatie te zien. Dit zorgt voor rustige, overzichtelijke pagina’s waar je alleen ziet wat je echt nodig hebt. Simpel en effectief!

Informatiebolletje - Een duik in de wereld van Profit 3

Quick Win 3: Personaliseer de Pocket App

Je huisstijl doorvoeren in de Pocket App? Ja, dat kan! Met Profit 3 pas je eenvoudig je eigen logo en kleuren toe in de app. Heb je meerdere werkgevers? Geen probleem. Je kunt per werkgever een aparte huisstijl instellen. Hierdoor zorg je voor een herkenbare en professionele uitstraling die bij jouw organisatie past, zelfs in de mobiele app.

Pocket App huisstijl - Een duik in de wereld van Profit 3

Quick Win 4: Applicatietoegang bij uitdiensttreding

Het beheren van de applicatietoegang van medewerkers die uit dienst gaan kan een gedoe zijn. Gelukkig maakt Profit 3 dit makkelijker. Je kunt nu bij het melden van een uitdiensttreding automatisch de toegang aanpassen zonder dat je naar de autorisatietool hoeft te gaan. Alles gaat volgens jouw instellingen, en het systeem doet de rest. Geen omkijken meer naar, en geen zorgen over ongewenste toegang na vertrek van een medewerker. Wel zo veilig!

Applicatietoegang - Een duik in de wereld van Profit 3

De must-have: Onboarding automatiseren

Als kers op de taart heeft Profit 3 ook een mooie nieuwe must-have: onboarding automatiseren. Dit is de toekomst van jouw indiensttredingsproces. Met deze nieuwe functionaliteit, die in 2025 met Profit 6 de huidige methoden vervangt, wordt het onboardingproces voor leidinggevenden een stuk eenvoudiger. 

Alles verloopt automatisch en soepel, van het selecteren van workflows tot het aanvullen van gegevens van nieuwe medewerkers. Je hoeft geen keuze meer te maken tussen verschillende processen voor nieuwe, herindiensttredende medewerkers of sollicitanten: alles verloopt via één simpel proces: onboarden.

Wat levert dit op?

  • Eén slim en intuïtief proces 
  • Minder foutmeldingen en dubbelingen
  • Automatisch ingevulde gegevens
  • Een schoon en opgeruimd systeem zonder vervuiling

Ben je klaar om te profiteren van deze quick wins en de nieuwe onboardingsfunctie? Zorg dat je het meeste haalt uit Profit 3 en maak je HR-processen nog efficiënter!

Deel dit artikel:

Word gratis lid van onze HR & Payroll community!

Deel dit artikel:

Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

hr-payroll-community

Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community