Uitbesteden salarisadministratie

Uitbesteden salarisadministratie

Kiest u ervoor om de salarisadministratie uit te besteden of wilt u zich oriënteren op de voordelen van uitbesteding? Salure biedt u kwaliteit, continuïteit en uitstekende service. U bepaalt zelf de scope van de dienstverlening: van enkel controle op de salarisverwerking tot uitbesteding van de gehele salarisadministratie.

Voordelen uitbesteden aan Salure

Door onze werkwijze en sterke betrokkenheid geven wij u het gevoel dat Salure het verlengstuk is van uw eigen bedrijf. Wij bieden bedrijven wat zij verdienen:

  • De continuïteit van het proces is geborgd; 
  • U creëert tijd door de secundaire processen te laten verzorgen; 
  • Schaalvoordelen bieden u kostenvoordeel;
  • Professionele aandacht;
  • Sterke betrokkenheid

 

Download de brochure voor alle voordelen

garantie salarisadministratie
Continuïteitsborging door uitbesteden salarisadministratie

De uitdrukking 'één is geen' geldt zeker voor onze salarisadministrateurs. Met één of weinig administrateurs heeft u immers geen garantie voor de continuïteit van de salarisadministratie. Door Salure in te schakelen heeft u dit echter wel! De medewerkers van Salure werken namelijk in teamverband. Met het uitbesteden van de salarisadministratie krijgt u beschikking over een team van salarisadministrateurs. Zo’n team biedt u de volgende voordelen:

  • Directe vervanging gedurende vakantie of ziekte;
  • Combinatie van ervaring en deskundigheid;
  • Nooit meer afhankelijk van één persoon;
  • Altijd bereikbaar voor vragen.

Salarisadministratie uitbesteden

Professionals

De combinatie van de payrollexperts  van Salure aan de ene kant en gedegen software aan de andere kant is dé formule voor een efficiënte en een kwalitatief goede salarisadministratie. De professionals van Salure hebben minimaal tien jaar ervaring, CPS- of VPS-niveau en up-to-date kennis van de wet- en regelgeving.

Service salarisadministratie

Service & betrokkenheid zijn sleutelbegrippen bijuitbesteden

Veel organisaties waren u voor met het uitbesteden van de salarisadministratie aan Salure. Daarmee is in alle gevallen de kwaliteit van de salarisverwerking sterk verbeterd en zijn de beheerkosten in veel gevallen afgenomen.

 

Wilt u dat uw salarisadministratie soepel, tijdig en volledig draait? Laat u ontzorgen door de professionals van Salure.

Brochures

Informatie over het uitbesteden van de salarisadministratie.

Download de brochure
Wij bellen u op!

Wilt u door ons terug gebeld worden, klik hier op bel mij terug.

Bel mij terug