kerstdiner-2

Fijne feestdagen namens Salure

De tijd is voorbij gevlogen het afgelopen jaar. Het was een jaar vol innovatie, inspiratie en mooie projecten. Hiervoor willen we onze klanten, partners en collega’s hartelijk bedanken.

Blik in onderstaande video met ons terug op een mooi 2023, inclusief eindejaarsboodschap van ons (internationale) team! 

3 dingen waar we dit jaar verder blij van werden:

Salure Academy nu NIRPA-geaccrediteerd

Sinds kort is onze Academy officieel erkend door het NIRPA: het Nederlands Instituut  van Register Payroll Accounting. Bij Salure Academy vind je een hoop innovatieve trainingen die techniek, praktijk en vakkennis samenbrengen. En vanaf nu bouw je dus ook meteen PE-punten op!

Nog een mooi nieuwtje op gebied van onze Academy: in 2024 kun je ook praktijkdiploma loonadministratie halen bij Salure, gericht op AFAS.

Project MARCH: wandelen met een exoskelet

In 2023 ondersteunde Salure’s datateam het TU Delft-studententeam Project MARCH. Zij werkten het afgelopen jaar aan een gloednieuw exoskelet, waarmee piloot Koen, ondanks zijn dwarslaesie, zonder krukken kon wandelen. Een ontzettend mooie ontwikkeling die laat zien hoe techniek en AI levens kan veranderen. 

team-project-march-exoskeleton koen wandelen - Fijne feestdagen namens Salure

Klantsucces met AFAS-optimalisaties

Dit jaar hebben we samen met onze klanten een grote sprong gemaakt in AFAS-optimalisaties. Denk aan het invoeren van het IKB, het stroomlijnen van het wervings- en selectieproces en het integreren van systemen. Zo lieten we HR-processen efficiënter lopen en verhoogden we het werkplezier. Daar worden we blij van!

3 dingen waar we naar uitkijken in 2024:

AI-kansen voor HR & Payroll

We staan aan de vooravond van snelle ontwikkelingen op het gebied van AI in HR en Payroll. Met diverse innovatieve softwareapplicaties, gaat een wereld van mogelijkheden open. Tijdens onze trainingen nemen we je hierin mee. 

AFAS Profit 2: nieuwe updates

Maak je klaar voor AFAS Profit 2 met nieuwe features. Vooral op het gebied van CSRD en CO2-rapportage gaat AFAS stappen zetten. Hier bekijk je alvast de releasenotes. 

SalureConnect krijgt een boost

Bereid je voor op iets speciaals in SalureConnect. In 2024 voegen we mooie nieuwe functionaliteiten toe aan ons data- en analytics platform. We houden het nog even geheim, maar beloven dat je er blij van wordt! 

Namens al onze collega's: bedankt voor een mooi 2023 en de beste wensen voor 2024!

Deel dit artikel:

Word gratis lid van onze HR & Payroll community!

Deel dit artikel:

Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

hr-payroll-community

Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community