eindejaarsgroet

Fijne feestdagen!

De tijd is voorbij gevlogen het afgelopen jaar. Blik met onze collega’s terug op een mooi 2022!

3 dingen waar we dit jaar verder blij van werden:

Winst Computable Awards met Project MARCH

Dit jaar hebben Salure en het Delftse studententeam Project MARCH samen de Computable Awards gewonnen in de categorie Zorgproject. Salure’s datateam ondersteunt dit team bij het bouwen van een dynamisch exoskelet voor mensen met een dwarslaesie. Samen werden we tot ‘Dutch Masters of IT 2022’ uitgeroepen in de Jaarbeurs in Utrecht!

Oprichting Salure Academy

Bij Salure Academy leer je alles wat je niet leert bij AFAS, PDL, VPS of CPS. In 2022 vond de eerste training “Controleren zonder blinde vlekken” plaats bij ons op kantoor op Gouda. Wegens succes wordt deze training in februari alweer herhaald!

Celebrate Innovation Together

Salure bestond dit jaar 12,5 jaar. Dat vierden we met al onze klanten en partners in het Beatrixtheater in Utrecht, met topsprekers zoals Ben Tiggelaar en Margriet Sitskoorn. Daarna vierden we dit ook met onze collega’s en tijdens onze citytrip naar Londen. Op naar de volgende 12,5 jaar!

3 dingen waar we naar uitkijken:

Nieuwe trainingen

Er staan nieuwe trainingen op de planning in 2023. Leer autoriseren in AFAS of laat je internationale collega’s kennis maken met AFAS InSite. Daarnaast zijn nog een paar plekken vrij bij onze controletraining in februari! 

Verruimingen in 2023

De vrije ruimte wordt verhoogd, net als de onbelaste vaste reiskosten- en thuiswerkvergoeding. Heb je ons eindejaarswebinar gemist? Kijk het terug zodat je weet wat er in 2023 wijzigt.

AFAS Profit 22 komt eraan

We kijken uit naar de nieuwste versie van AFAS Profit met een hoop mooie updates. Hier houden we je natuurlijk van op de hoogte. 

Namens al onze collega's: bedankt voor een mooi 2022 en de beste wensen voor 2023!

Deel dit artikel:

Best bekeken

Word gratis lid van onze HR & Payroll community!

Deel dit artikel:

Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

hr-payroll-community

Topartikelen:

Bekijk onze laatste artikelen:

Alles over de Loonstrook: begrippen en uitleg

Een loonstrook is een belangrijk deel van de salarisadministratie. Daarom is het belangrijk om te weten wat alle afkortingen en termen betekenen die daarop staan.

Wij leggen in dit blog alles uit over de loonstrook.

Lees meer →
minimumloon 2023 Nederland

Wat is het minimumloon in 2023

Er is weer een jaar voorbijgevlogen en dat betekent dus dat het minimumloon 2022 bijna oud nieuws is. Voor bedrijven is het daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van het minimumloon 2023. Daarover lees je in deze blog meer!

Lees meer →
salary split: werkzaam in meerdere landen

Salary split: wat is het en hoe werkt het?

Ben jij of je werknemer in meerdere landen werkzaam? Dan kun je wellicht gebruik maken van de lage (progressieve) tarieven in verschillende landen: het tariefsopstapje. Dit voordeel door de salary split (ook wel split payroll genoemd) kan oplopen tot duizenden euro’s per jaar.

Lees meer →
Uitleg over CSRD richtlijn

De CSRD: zo ga je ermee om

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) is een Europese richtlijn. De belangrijkste verplichting die hierin is opgenomen, is dat organisaties moeten rapporteren op de impact die hun bedrijfsactiviteiten hebben op het milieu en op sociaal gebied.

Lees meer →

Wet werken waar je wilt

Per 1 januari 2023 is de Wet werken waar je wilt ingegaan. Hiermee krijgen werknemers (iets) meer vrijheid in het kiezen van de werkplek. Maar wat mag er wel en wat mag er niet? In dit artikel leggen we je het uit.

Lees meer →
werktijdverkorting noodmaatregel overbrugging voor werkbehoud overheid coronavirus

De Aof-premie: Alles wat je moet weten

Sinds 2022 geldt de gedifferentieerde premie Arbeidsongeschiktheidsfonds (Aof-premie). Wat betekent dit voor jou als werkgever?

Lees meer →

AFAS Payroll & HRM: De highlights uit Profit

In dit artikel selecteren we de handigste nieuwe functionaliteiten uit AFAS, specifiek voor HR & Payroll-professionals.

Lees meer →
eindejaarsgroet

Fijne feestdagen!

2023 is in zicht! Onze collega’s blikken in deze video terug op de hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Lees meer →
Advies consultancy procesoptimalisatie

Zo handel je slim je AFAS-workflowtaken af

Sinds de nieuwste update van AFAS kun je workflowtaken conditioneel afhandelen via de geplande taken. Hiermee kun je workflows automatisch afhandelen of doorzetten naar iemand van de HR-afdeling of de leidinggevende.

Lees meer →

Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.