Regas AFAS koppeling

Nieuwe release SalureConnect: laat data voor je werken

Sinds 8 oktober staat de nieuwe release van SalureConnect live. De interface van het platform is volledig vernieuwd, zodat je koppelingen nu nog makkelijker beheert in één overzicht. Ook zijn er nieuwe mogelijkheden toegevoegd, zoals automatische datacontrole. Hiermee wordt geavanceerde Business Intelligence bereikbaar voor iedereen, ook zonder technische kennis. 

Automatiseer repetitief werk, krijg inzicht en houd meer tijd over. Met behulp van geavanceerde analytics en dashboards worden organisaties steeds slimmer. Managers kennen de impact van hun beslissingen beter op basis van actuele dataMet de nieuwe release van SalureConnect wordt dit betaalbaar en begrijpbaar voor iedereen. 

Highlights uit de nieuwe release

Met de nieuwste release zijn de gebruiksvriendelijkheid en het inzicht van het platform naar een hoger niveau getild: 

  • Na uitgebreid kwalitatief klantonderzoek heeft het platform een volledig redesign ondergaan, zodat het nu nog gebruiksvriendelijker is. 
  • Gebruikers hebben nu nog beter inzicht in de data die de connectorverwerken. Wanneer bijvoorbeeld 2.000 dataregels van het ene naar het andere systeem worden gestuurd, zie je als gebruiker duidelijk hoeveel en welke data er verwerkt is.  
  • De vernieuwde interface biedt nu extra mogelijkheden, zoals automatische datacontroles.
Dashboard SalureConnect

Laat data voor je werken

SalureConnect is een Business Intelligence platform waarmee iedereen slim gebruik maakt van de data binnen de organisatie. Je krijgt niet alleen makkelijk inzicht in bijvoorbeeld verzuim, verlof en financiële HRM-data. Ook maak je zeer geavanceerde analyses op bijvoorbeeld verkoop en inkoop. Zo laat je data voor je werken, zonder technische kennis.  

Business Intelligence dashboards

De dashboards in SalureConnect verwerken grote hoeveelheden data én zijn makkelijk door de gebruiker aan te passen. Een zeer betaalbare en gebruiksvriendelijke BI-oplossing, aangedreven door de Analytics engine van marktleider Qlik. 

Er wordt al in diverse branches van deze dashboards geprofiteerd. Zo vertelt Niels van Zetten, informatie- en functioneel beheerder bij Werkse!: “Salure heeft voor Werkse! meerdere dashboards gebouwd in Qliksense en gekoppeld aan AFAS. Ons algemeen dashboard wordt goed door het MT en de Raad van commissarissen gebruikt.”  

Connectors tussen verschillende systemen

Met de connectors in SalureConnect deel en visualiseer je automatisch data uit verschillende systemenZo koppel je bijvoorbeeld je HRM-systeem met je financiën of breng je payrolldata en de personeelsplanning samen. Doordat deze data in één overzicht visueel inzichtelijk is, maken ook niet-technische gebruikers diepgaande analyses. Ook hoef je data maar in één systeem in te voeren, wat veel administratief werk bespaart 

Een mooi voorbeeld van een bedrijf dat hier gebruik van maakt, is Ballast Nedam. Het bouwbedrijf gebruikt SalureConnect om personeelsgegevens uit het HRM-systeem uit te wisselen met het master data management systeem. Eens per maand wordt djournalisering van salarissen automatisch geëxporteerd en dagelijks worden de personeelsgegevens gesynchroniseerd. Jan Paul Seijlhouwer, Senior Project Manager ICT, licht toe: “Wat betreft de techniek loopt het met deze koppeling heel mooi. Het scheelt een enorme hoeveelheid werk die je niet meer zelf hoeft te doen.  

Automatische controle salarisadministratie

Laat de salarisadministratie automatisch op juistheid en volledigheid controleren. Uitschieters in de salarissen en vreemde patronen worden automatisch opgepikt met de payroll auditor. Zo hoef je als salarisadministrateur alleen nog de afwijkingen te controleren, terwijl 100% van de data gecontroleerd is. 

Aan de slag met SalureConnect

Door middel van gebruiksvriendelijke analyses, het synchroniseren van systemen en de automatische controles, laten ook niet-technische gebruikers hun data voor zich werken met SalureConnect 

Aan de slag met SalureConnectVraag meer informatie aan via info@salure.nl of ga naar salure.nl/contactDe Business Intelligence specialisten van SalureConnect kijken met je mee zodat jij de juiste data inzichtelijk krijgt.  

Deel dit artikel:

Word gratis lid van onze HR & Payroll community!

Deel dit artikel:

Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

hr-payroll-community

Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community