Terug naar het overzicht

Salarisadministratie

Profit 16 is live: dit zijn de highlights

Net als ons eigen ontwikkelteam heeft het team van AFAS niet stil gezeten: AFAS is namelijk eind oktober begonnen met de uitlevering van Profit 16! Wij selecteerden 5 highlights voor HR en Payroll waar we blij van worden: 

 

1. Bij een subdienstverband worden gegevens overgenomen 

Voeg je regelmatig nieuwe subdienstverbanden toe? Dan is er goed nieuws. Wanneer een nieuw subdienstverband wordt toegevoegd, neemt Profit nu verschillende gegevens over (o.a. formatieplaats en kostenplaats). Je bent dus een stuk minder tijd kwijt aan het handmatig overnemen van data. 

 

2. Pushnotificaties voor AFAS Pocket vanuit workflow en signalen 

Een handige update die veel tijd kan besparen. Is er iemand ziek en ben jij verantwoordelijk voor het regelen van de vervanging? Dan kun je vanaf nu instellen dat je direct een pushmelding op je telefoon krijgt. Daarnaast hebben de reacties in Profit nunet zoals bij InSite, een opfrisbeurt gekregen. 

 

3. Verbeteringen van het Uit Dienstproces  

Het beëindigen van een dienstverband in Profit wordt nu nog makkelijker. Zo is er een veld Laatste werkdag toegevoegd. Ook kun je nu iemand uit dienst melden als er al toekomstige salaris-, contract-, rooster- of functieregels zijn. 

 

4. Genereren van salarisverwerkingsplannen 

Je hoeft de salarisverwerkingsplannen niet meer handmatig toe te voegen voor het nieuwe jaar. Je kunt deze vanaf nu automatisch laten genereren. 

 

5. Datumafhankelijke kostenplaats op project 

Kies per datum op welke kostenplaats de uren of kosten geboekt moeten worden. Je kunt nu dus uren vanaf een bepaalde datum op een andere kostenplaats te boeken. 

 

Aan de slag met Profit 16 

Profit 16 wordt eind oktober 2020 uitgerold. Heb je een Accept-omgeving? Dan kun je sinds maandag 26 oktober testen. 

Wil je meer weten over de nieuwe functionaliteiten? Kijk dan op AFAS.nl. Daarnaast vind je ide roadmap van AFAS per productonderdeel een overzicht van de highlights. Uiteraard kun je ook bij onze experts terecht voor advies over het optimaal gebruik van Profit 16. NPS score Salure

Salure behaalt NPS van 27

Onze klanten hebben ons beoordeeld! We zijn erg blij met een Net Promoter Score van 27. Lees verder en ontdek wat onze klanten over ons zeggen.