afas open salure 1

Terugblik AFAS Open 2023

Op 12, 13 en 14 juni waren we er weer bij: de AFAS Open! Tijdens de AFAS Open konden bezoekers kennis maken met onze internationale AFAS-oplossing en meedoen aan de winactie “The international sound of AFAS”. Hieronder onthullen we de winnaars van de winactie.

Uitslag winactie

De juiste landen waren Israël, Griekenland, Finland en Suriname. Hier kun je nagenieten van de verschillende nummers die je hebt gehoord: “Mi Kanto – Suriname“, “Hava Nagila – Israël“, “Sirtaki – Griekenland” en “Säkkijärven polkka – Finland“. 

Vond je het lastig? Je was niet de enige. Er waren maar een paar bezoekers die de vier juiste landen hebben geraden. 

De drie personen die de juiste landen wisten te raden en de Apple AirPods Pro hebben gewonnen zijn:

 • Antoinette van Arnhem, Dichtbij Kinderopvang
 • Natasha Weerden, Brocacef
 • Natasha Melnikova, Ziekenhuis Rivierenland


Ben je één van de gelukkige winnaars? Gefeliciteerd! We nemen binnenkort contact met je op om de prijs aan je te overhandigen.

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Als je je aanmeldt voor onze HR & Payroll community, kun je je troosten met een blikje van onze beroemde stroopwafels!

We willen je hartelijk bedanken voor het deelnemen aan onze actie!

Ontdek AFAS internationaal

Kies voor internationaal gestandaardiseerde HR-processen in AFAS. De internationale AFAS-oplossingen van Salure geven overzicht, efficiëntie en gebruikersgemak wereldwijd. Zo vertaal je met onze vertaalmodule InSite en OutSite in elke gewenste taal en krijg je via handige dashboards overzicht in je internationale salarisadministratie. Dat maakt de internationale HR-administratie een stuk makkelijker!

Onze highlights van Profit 1

Bij het nieuwe Profit 1 staat gebruiksgemak voorop. Hieronder selecteerden we onze top 10 highlights van Profit 1:

 1. Donkere modus
  AFAS Profit is nu ook in donkere modus te benaderen. AFAS InSite ook, mits je gebruik maakt van de standaar AFAS templates.
 2. Nieuwe AFAS-templates voor InSite
  Je kunt gebruik maken van de nieuwe standaard AFAS template voor InSite. Je hoeft weinig aan te passen en weet zeker dat het er goed uit blijft zien.
 3. Payroll auditor signaleert salariswijzigingen:
  bij 10% afwijking van salaris krijg je een melding. Dit betekent dat er minder verrassingen zijn
 4. Sneller op de juiste plek dankzij filters en zoekbalken:
  je hoeft minder ver door te klikken en te zoeken in Profit 1. AFAS heeft namelijk filters en zoekbalken toegevoegd, zodat je in no-time het juiste tabblad of functionaliteit gevonden hebt. Dat scheelt een hoop tijd!
 5. Nieuwe layout:
  niet schrikken als je Profit 1 opent, de look & feel van het platform krijgt namelijk een enorme update. Qua functionaliteit blijft het hetzelfde, maar de software ziet er een stuk cleaner, rustiger en moderner uit.
 6. Schaalbaar scherm: Je hebt geen leesbril meer nodig voor Profit 1. Je kunt de letters eenvoudig groter of kleiner maken, of jou nou graag alles in één overzicht wilt zien of juist de kleine cijfers beter wilt lezen. De keuze is vanaf nu aan jou.
 7. Velden sneller invullen dankzij flexibele velden:
  In Profit 1 is het veel makkelijker om de juiste velden in te vullen. Je ziet alleen de velden die voor jou relevant zijn, en je ziet in één oogopslag welke velden verplicht zijn, doordat die vanaf nu geel gemarkeerd zijn.
 8.  

Haal meer uit AFAS met Salure

Deel dit artikel:

Word gratis lid van onze HR & Payroll community!

Deel dit artikel:

Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

hr-payroll-community

Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community