Prinsjesdag update

Gisteren was het weer zover, de dag van veel tradities, Prinsjesdag! Het feestje van de democratie. Minister Hoekstra van Financiën heeft de Tweede Kamer de miljoenennota aangeboden. Een 71 pagina’s tellend document vol grafieken en ingewikkelde tekst over de plannen van het kabinet voor het komende jaar. Van onderwijs tot defensie en van zorg tot justitie. Ook is door Staatssecretaris Snel het belastingplan 2020 aangeboden aan de Tweede Kamer. Hierin zijn alle toekomstige wetswijzigingen opgenomen.

Wet Arbeidsmarkt in Balans is goedgekeurd

Afbeelding bij artikel

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) gaat de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) vervangen. Het kabinet wil de arbeidsmarkt beter reguleren en het gat tussen vaste en flexibele contracten kleiner maken. De WAB is goedgekeurd door de Eerste Kamer en zal per 1 januari 2020 in werking treden.

SalureConnect: uw business intelligence oplossing voor alle databronnen

Afbeelding bij artikel

Uw organisatie gebruikt systemen om het werk goed te kunnen uitvoeren. Dit kan zijn voor het maken van roosters, volgen van klanten, voor het bijhouden van financiële zaken, etc. Salure koppelt deze systemen aan elkaar. Door alle data samen te voegen in één systeem, krijgt u een overzichtelijk dashboard over alle gegevens uit alle systemen die u gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om naast uw gevoel ook te sturen op basis van data, dit noemen ze data-driven decision making.

Lage-inkomensvoordeel: Salure kan u helpen

Afbeelding bij artikel

Het lage-inkomensvoordeel (LIV) is een tegemoetkoming van de overheid voor medewerkers die werken met een laag loon. Er is onder werkgevers veel onduidelijkheid over deze regeling, daarom wil Salure u graag helpen.

Onderhandelaarsakkoord voor CAO primair onderwijsbestuurders

Voor onderwijsbestuurders is er een onderhandelaarsakkoord voor de CAO van 1 september tot 1 januari 2020, waarin onder andere een salarisverhoging en eenmalige uitkering is opgenomen. Daarnaast is er afgesproken om aan het werk te gaan om tot een toekomstbestendige CAO te komen vanaf 1 januari 2020.

Salure in een nieuw jasje

Afbeelding bij artikel

Salure blijft uw vertrouwde partner voor salarisadministratie via AFAS. Dit doen we al 11 jaar met heel veel plezier voor u. Echter, de afgelopen jaren zijn onze diensten uitgebreid en helpen we klanten met meer dan alleen salarisadministratie. Daarom zijn het logo en de huisstijl aangepast op de toekomst.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld u dan hier aan om een e-mail te ontvangen zodra wij een nieuw artikel plaatsen. Dit betekend dat u maximaal 2 e-mails per week kan verwachten.

Social media

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons op social media!