SalureConnect: uw business intelligence oplossing voor alle databronnen

Afbeelding bij artikel

Uw organisatie gebruikt systemen om het werk goed te kunnen uitvoeren. Dit kan zijn voor het maken van roosters, volgen van klanten, voor het bijhouden van financiële zaken, etc. Salure koppelt deze systemen aan elkaar. Door alle data samen te voegen in één systeem, krijgt u een overzichtelijk dashboard over alle gegevens uit alle systemen die u gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om naast uw gevoel ook te sturen op basis van data, dit noemen ze data-driven decision making.

Lage-inkomensvoordeel: Salure kan u helpen

Afbeelding bij artikel

Het lage-inkomensvoordeel (LIV) is een tegemoetkoming van de overheid voor medewerkers die werken met een laag loon. Er is onder werkgevers veel onduidelijkheid over deze regeling, daarom wil Salure u graag helpen.

Onderhandelaarsakkoord voor CAO primair onderwijsbestuurders

Voor onderwijsbestuurders is er een onderhandelaarsakkoord voor de CAO van 1 september tot 1 januari 2020, waarin onder andere een salarisverhoging en eenmalige uitkering is opgenomen. Daarnaast is er afgesproken om aan het werk te gaan om tot een toekomstbestendige CAO te komen vanaf 1 januari 2020.

Salure in een nieuw jasje

Afbeelding bij artikel

Salure blijft uw vertrouwde partner voor salarisadministratie via AFAS. Dit doen we al 11 jaar met heel veel plezier voor u. Echter, de afgelopen jaren zijn onze diensten uitgebreid en helpen we klanten met meer dan alleen salarisadministratie. Daarom zijn het logo en de huisstijl aangepast op de toekomst.

Bestuurders primair onderwijs vallen alsnog onder Participatiefonds

Afbeelding bij artikel

Het besluit van 13 mei 2015 van het Participatiefonds om bestuurders niet onder de werking van het fonds te laten vallen, is herzien. Dit geldt ook voor het Vervangingsfonds. Schoolbesturen mogen daarom weer vergoedingsverzoeken bij het fonds indienen voor contractbeëindigingen van bestuurders die onder de cao po vallen. Ook mag dit alsnog voor contracten die in de periode van uitsluiting beëindigd zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld u dan hier aan om een e-mail te ontvangen zodra wij een nieuw artikel plaatsen. Dit betekend dat u maximaal 2 e-mails per week kan verwachten.

Social media

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons op social media!