Terug naar het overzicht

Salure en Project MARCH in top 10 zorgprojecten van 2021

Salure en Project MARCH in top 10 zorgprojecten van 2021

Salure en Project MARCH zijn genomineerd voor de Computable Awards 2021! Op 26 maart werd bekend gemaakt dat we in de top 10 staan van ICT-projecten in de zorg. Deze top 10 is geselecteerd uit maar liefst 72 innovatieve ICT-projecten. We zijn erg blij met deze erkenning voor onze mooie samenwerking.

Wat zijn de Computable Awards?

De Computable Awards worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven, projecten en personen die zich op ICT-gebied nadrukkelijk onderscheiden. Er worden prijzen in verschillende categorieën toegekend, waaronder ICT-ontwikkelingen op gebied van onderwijs, overheid en zorg.

Op donderdag 1 april geven de 10 geselecteerde initiatieven een presentatie aan de vakjury. Op basis hiervan worden de 5 beste projecten kozen, waar het publiek vanaf 15 juni op kan stemmen. Op 24 november worden de winnaars van 2021 bekend gemaakt.

Over Project MARCH

Project MARCH is een ambitieus team met studenten van de TU Delft die een innovatief exoskelet ontwikkelen. Hiermee kan iemand met een volledige dwarslaesie weer staan en lopen.

Het doel van Project MARCH is om de kwaliteit van leven van mensen met een dwarslaesie te verbeteren door middel van exoskelet-technologie. Daarbij wil het team meer bewustzijn creëren rondom dit onderwerp en de mogelijkheden van een exoskelet.

Hoe ondersteunt Salure het project?

De data experts van Salure zijn dagelijks bezig met het visualiseren, controleren en automatiseren van data. Met deze expertise ondersteunen we ook Project MARCH. Zodat de grote hoeveelheden data uit de robotsoftware succesvol opgehaald, verwerkt en geanalyseerd worden. Op deze manier maken we het exoskelet steeds slimmer, zodat bewegingen, maar ook bijvoorbeeld het stroomverbruik, optimaal worden afgestemd.

Video's

Bekijk hieronder het ontwerp van het nieuwe exoskelet van Project MARCH.

Bekijk hieronder de video over de samenwerking tussen Salure en Project MARCH.

Meer weten?Volg ons en deel dit bericht

Volg ons en deel dit bericht

NPS score Salure

Salure behaalt NPS van 27

Onze klanten hebben ons beoordeeld! We zijn erg blij met een Net Promoter Score van 27. Lees verder en ontdek wat onze klanten over ons zeggen.