brynq-lancering

Salure lanceert BrynQ: de AI-gestuurde HR & Payroll Integration Cloud

Op 1 februari 2024 lanceert Salure officieel BrynQ – een baanbrekende AI-gedreven Integration Cloud. Dit innovatieve platform transformeert de manier waarop bedrijven hun HR- en loonadministratieprocessen beheren, door geavanceerde AI-capaciteiten te combineren met uitgebreide kennis van HR en payroll.

Jaco van Hengel, Partner bij Salure, benadrukt het belang van zo’n oplossing in het huidige landschap waar talloze softwaretools HR ondersteunen, maar vaak leiden tot datasilo’s en inefficiënties, met name in een mondiale context. “BrynQ is ons antwoord op deze uitdagingen, en biedt een ongeëvenaarde integratiecloud die HR & payroll kennis, efficiëntie en snelheid samenbrengt, met als fundament AI”.

Erwin Vink, Manager Data & Analytics bij Salure en BrynQ, gaat verder in op de unieke kenmerken van BrynQ. “Onze kernprincipes zijn het versterken van bedrijven met data en het moeiteloos maken van data-integratie. BrynQ onderscheidt zich met AI-gedreven maatwerk koppelingen, waardoor efficiëntie, eersteklas gegevensbeveiliging en klantgerichtheid worden gewaarborgd,” legde Erwin uit.

AI Chat HCM analytics welcome BrynQ - Salure lanceert BrynQ: de AI-gestuurde HR & Payroll Integration Cloud

Belangrijkste voordelen van BrynQ

Verbeterde operationele efficiëntie: Door gebruik te maken van BrynQ’s AI-gedreven integratiecloud kunnen bedrijven hun HR- en loonadministratieprocessen aanzienlijk stroomlijnen. Deze technologie vereenvoudigt het creëren van interfaces en workflows, waardoor gebruikers tijd besparen en handmatige inspanningen verminderen. De mogelijkheid van de AI-agent om directe toegang te bieden tot de deskundige kennis van Salure verbetert verder de productiviteit en besluitvorming.

Geoptimaliseerde gebruikerservaring: De klantgerichte aanpak van BrynQ, gekenmerkt door een methodische test-gedreven integratie en real-time expertmonitoring, zorgt voor een zeer intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring. Dit resulteert in minder fouten, een snellere opzet en een soepelere werking, wat allemaal bijdraagt aan verhoogde gebruikerstevredenheid en vertrouwen in het systeem.

Gegarandeerde gegevensbeveiliging en continue vooruitgang: Het team van BrynQ hanteert de hoogste normen van gegevensbeveiliging, zoals blijkt uit zijn ISO27001-certificering en rigoureuze jaarlijkse beveiligingsupdates. Dit biedt bedrijven zekerheid met betrekking tot de veiligheid van hun gevoelige gegevens. Bovendien betekent de toewijding van BrynQ aan voortdurende innovatie dat gebruikers profiteren van een platform dat continu evolueert om te voldoen aan de nieuwste industriestandaarden en gebruikersbehoeften.

De lancering van BrynQ

Kijk hieronder de presentatie terug van de lancering van BrynQ in de Goudse Schouwburg.

Aan de slag met BrynQ

BrynQ is niet zomaar een tool, maar een transformatie in het beheren van HR en Payroll. Verbind administratieve eilanden en ga vol vertrouwen nieuwe uitdagingen van morgen aan. Onze missie is hierbij om organisaties in staat te stellen om data een sleutel tot hun succes te maken.

Voor SalureConnect gebruikers

Het nieuwe platform BrynQ vervangt Salure’s huidige dataplatform SalureConnect. Koppelingen en dashboards uit SalureConnect blijven gewoon doorlopen in BrynQ. Gebruikers hoeven hier niets voor te doen. De AI-functionaliteit wordt vanaf 1 februari door een eerste groep in gebruik genomen en stapsgewijs uitgerold.

Deel dit artikel:

Word gratis lid van onze HR & Payroll community!

Deel dit artikel:

Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

hr-payroll-community

Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community